Vizualizat acum 21 ore

Caragea Metal Craft S.R.L.

(0/5)
Imagini

Producator de usi, distribuitor de usi, comerciant de usi
Activitati: capitonari usi, deblocari, service, garantie, montaj, transport, consultanta
Suntem o companie cu capital 100% romanesc, infiintata cu scopul de a uni sub aceeasi umbrela activitatile noastre din domenii precum: constructii si confectii metalice, curatenie civila si industriala, comert cu produse de curatenie, productie publicitara, alpinism utilitar.
Activitatea noastra incepe in 2003, prin colaborarile cu asociatiile de locatari/proprietari pentru diferite contracte de lacatuserie metalice, reparatii ale usilor de acces, confectionarea si montajul de usi metalice de acces in bloc, de grilaje de protectie, de ingradire, etc.
Tinand cont de nevoia clientilor nostri, ne-am dezvoltat activitatea an de an si am inceput sa oferim servicii de automatizari, securizari de imobile, control acces imobile, etc.
Din 2011 am inceput colaborarea cu agentiile de publicitate si cu firmele de productie publicitara si am realizat lucrari precum: cadre metalice pentru polyplan tensionat, casete metalice pentru firme luminoase cu backlit, casete de aluminiu pentru firme luminoase cu styplex, copertine fixe din teava rectangulara.
Din 2012 am intrat pe piata de servicii de curatenie profesionala din Bucuresti. Prin Xpert Cleaning Romania oferim servicii de curatenie profesionala, civila si industriala, alpinism utilitar, servicii complexe de curatenie si servicii de externalizare agenti de curatenie. In plus, Xpert Total Services este distribuitoare de consumabile pentru curatenie profesionala: detergenti profesionali, solutii de curatat profesionale, consumabile de hartie, ustensile pentru curatenie.
Tot din 2012, activitatile Xpert Total Services sunt coordonate prin cele trei divizii: Xpert Cleaning Romania, Xpert Metal si Xpert Advertising Support.
In 2015, usile metalice realizate de echipa Xpert Total Services vor fi exportate in Italia, in regiunile Roma si Treviso.

Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te