Vizualizat acum 12 ore

Arcom Glass S.R.L.

(0/5)
Imagini
ARCOM GLASS este o companie constructoare de fatade in proprietate privata romana 100%, avand ca obiect principal de activitate proiectarea si productia de tamplarie aluminiu, pereti cortina, fatade ventilate, fatade placate, vitraje structurale, fatade spider, luminatoare, usi automate.
Cand te-ai hotarat sa faci o investitie, ai socotit si analizat. La fel si noi, fiindca la mijloc sunt banii tai si intelegem sa avem grija de ei. Si ne vom bucura la fel de mult ca si tine de realizarile noastre la finalizarea lucrarii.
STRUCTURA:
a. Proiectare
Departamentul de proiectare de specialitate, inginerie si desene tehnice va alege solutia optima in functie de specificul fiecarui proiect
Realizarea proiectarii pentru pereti cortina si luminatoare este verificata si aprobata de verificator atestat MLPAT
 Aşteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă transformaţi visele şi ideile în realitate.
b. Contractare
Ofertare, negociere, licitatii, contractare.
c. Executie
Punem un foarte mare accent pe partea de executie. Angajatii nostri stiu ca „nu angajatorul plateste salariile. Angajatorul doar administreaza banii. Clientul plateste salariile.”
d. Transport si montaj
Realizam transportul materialelor si a produselor finite pe rastele speciale. In privinta montajului, experienta este punctul nostru forte.
e. Mentenanta
Sistemele de aluminiu, usile automate, feroneria, etansarile, au nevoie de mentenanta periodica pentru a avea o durata de viata cat mai lunga. Suntem partenerul ideal pentru mentenanta atat la lucrarile executate de noi cat si la cele executate de alte firme.
Zone deservite
  • Bucureşti
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te