Vizualizat acum 2 zile

Zinvas Style S.R.L.

(0/5)
Imagini

ZINVAS A LUAT FIINTA DIN DORINTA DE A IMBINA DARURILE SI PASIUNEA PENTRU ESTETIC SI UTIL CU NEVOILE ALTORA”
ZINVAS STYLE S.R.L. este infiintata din anul 2009 si are ca obiect de activitate comercializarea usilor, parchetului, ferestrelor, sistemelor de incalzire.
Am acumuat experienta, ne-am dezvoltat si suntem activi si hotarati in a satisface pe deplin nevoile clientului.
Gama larga de usi, posibilitatea de a fi adaptate tehnic la o multime de cerinte individuale, atentia la cerintele clientului si la procesul de montaj, toate acestea au ca rezultat clienti intotdeauna multumiti de ceea ce oferim.
Alegerea unei usi bune nu este intotdeauna o sarcina usoara. Pentru noi, o usa reprezinta mai mult decat o cale de intrare sau iesire. Usa unei case este atat un adaos functional cat si estetic. Delimiteaza spatii, asigurand intimitatea atat de necesara, protejeaza casa si tot ce adaposteste ea.
Oriunde ai ajunge, ti se deschid usi. Se inchid dupa tine. Prezenta lor e discreta, dar esentiala. Chiar daca majoritatea persoanelor nu se opresc sa se gandeasca asupra usilor, fiind considerate ca ceva obisnuit, sa ne imaginam pentru un moment cum ar arata lumea fara usi.
Deasemenea oferim o diversitate de modele de parchet, iar mai nou panourile radiante sau solutii de complexe de incalzire.
Panourile radiante reprezinta o adevarata revolutie in sistemele de incalzire, este fara doar si poate singura alternativa viabila pentru reducerea costurilor, incepand cu cele de achizitie, si terminand cu cele de intretinere. In plus, avantajele pe care le ofera aceste tipuri de panouri radiante, il recomanda ca fiind ecologic si sanatos.
Suntem bucurosi sa va putem oferi aceste produse si serviciile complete de consultanta, transport si montaj, satisfacand pe deplin nevoile dvs.
Multumim ca ati citit despre noi, iar acum dati-ne ocazia sa va demonstram ca cele citite se adeveresc.

Zone deservite
  • Prahova
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te