Vizualizat acum 1 zi

Doctor All Doors S.R.L.

(0/5)
Imagini

Doctorul de usi si-a format un nume avand personal instruit in vanzarea, instalarea si repararea sistemelor automate de acces pietonale (usi glisante automate Geze, dorma, besam, G-U, tormax, etc, usi batante automate,usi rotative automate, pereti amovibili fonoizolanti),si auto (usi de garaj, usi industriale) tip HORMANN Germania, etc) Germania, cat si actionari pentru porti (glisante si batante) tip NICE Italia.
Personalul este format din echipe mobile rapide dotate cu: masini, scule, piese de schimb si bineinteles profesionalism. Toate acestea pentru intretinere si reparatie conforma cu normele de fabricatie date de producatori europeni.
Va stam la dispozitie 24h, va oferim si va asiguram o gama larga de servicii precum: service-ul automatizarilor dumneavoastra, chiar daca acestea nu au fost achizitionate de la noi, service-ul in garantie si post-garantie, revizii periodice si reparatiile necesare fiecarui tip de automatizare in parte. Daca detineti sau doriti sa achizitionati asemenea automatizari, apelati cu incredere la serviciile societatii noastre si va vom ajuta cu placere.

Zone deservite
  • Bucureşti
  • Ilfov
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te