Vizualizat acum 5 zile

Kastel Automatic S.R.L.

(0/5)
Imagini

Kastel Automatic va pune la dispozitie sistemele de inchidere si de umbrire a golurilor si a spatiilor. Pe langa varietatea de produse premium va oferim si consultanta in vederea gasirii celor mai potrivite solutii tehnice si estetice pentru casa dumneavoastra.
Kastel Automatic este o companie specializată în proiectarea și instalarea de soluții rezidentiale si industriale , realizate din materiale de calitate și destinate să reziste în timp.
Nu suntem axati pe sisteme de serie ci dimpotrivă, in functie de solicitarile clientului fiecare proiect devine UNIC.
Consultanta gratuita:
Va stam oricand la dispozitie pentru orice fel de detalii aveti nevoie in proiectarea sau intelegere a instalarii produselor noastre. Nici o comanda cu montaj din partea companiei noastre nu va fi procesata pana in momentul in care unul din reprezentantii nostrii va veni sa vada spatiul de instalare a produselor si efectuarea masuratorilor specifice fiecarui produs
Sfaturile si recomandarile pe care vi le oferim se concretizeaza asa cum le stabilim impreuna. In acest mod, castigam increderea clientilor nostri atat in serviciile oferite cat si prin intermediul produselor iar acest lucru ajuta la o colaborare eficienta intre noi.
Kastel Automatic va ofera produse și servicii de calitate superioară constituind criteriile de baza pentru obtinerea satisfactiei clientilor.

Zone deservite
  • Argeş
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te