Vizualizat acum 2 zile

Mobilis Management S.R.L.

(0/5)
Imagini

De ce sa cumparati usi de garaj sectionale si rulou MOBILIS, de la noi?
1. MAXIMA VALOARE PENTRU BANI. Suntem direct producatori si vindem majoritar pe internet: cea mai buna combinatie ca sa obtii daca nu cel mai mic pret cu putinta macar cea mai buna valoare pentru bani.
2. Cumperi direct de la producator. Fabrica noastra produce din 1997. 70% din ce producem pleaca la export: Austria, Germania, Franta, Belgia si Italia. Producem intre 60- 100 de usi de garaj pe zi, in fiecare zi. Asta inseamna ca avem piese de schimb pentru toate usile noastre, tot timpul.
3. Livrare super-rapida. Pentru usi cu mecanism residential termenul de fabricatie este de numai 1 zi (24 h); pentru usi industriale de 7-10 zile. Intreaga productie e cu piese de schimb si panouri DIN STOC.
4. Acoperire nationala. Livram in orice colt din Romania, cu camioanele noastre sau cu curierul (Nemo Curier). Noi suntem producatori de usi de garaj: asta inseamna ca iti garantam productia si livrarea. Avem echipe de montaj proprii in multe regiune, dar poti sa si gasesti montatori locali foarte buni, sau poti sa-i montezi si singur.
5. Facem usi sectionale si rulou pe orice dimensiune. Da, pe orice dimensiune, chiar si dimensiuni non-standard, la preturi mai mici decat cele pentru usi standard.
6. Varietate de culori si suprafete. Avem 18 culori standard si toate tipurile de imitatie de lemn: natur, mahon, venghe, stejar auriu, nuc. Avem suprafete lise, casetate, linii, linii mijloc, cu granulatie fina sau rugoasa, cu imitatie scoarta de copac, lisa sau lovitura de ciocan. In plus, avem posibilitatea sa facem usi la comanda, pe culoarea si suprafata dorite de tine.

Zone deservite
  • Bucureşti
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te