Vizualizat acum 3 zile

Tritech Group S.R.L.

(0/5)
Imagini

TRITECH GROUP activează pe piața din România a automatizărilor pentru porți, uși garaj, uși glisante, bariere automate, porți culisante, sisteme de parcare individuală și cu plată automată, cilindri mobili, sisteme de avertizare incendiu și sisteme de securitate, atât ca distribuitor cât și ca firmă de montaj.
În calitate de partener al producătorilor de talie mondială BFT Italia, Portalp Franța, Equinsa Spania și Telcoma Italia, Tritech Group a reușit să definească distribuția la nivel național ca principală activitate. Compania dispune de toate resursele logistice și umane pentru a oferi partenerilor săi – firme specializate în instalări – suport tehnic și comercial profesionist și necondiționat, rezultatele excepționale fiind obiectivul nostru central.
Centrul Logistic de Afaceri Tritech din localitatea Poarta Albă a fost conceput pentru a sprijini în deosebi afacerile mici și mijlocii și pentru a dezvolta astfel ideile de afaceri din mediul rural. Dispus pe 2258 mp, pune la dispoziția antreprenorilor hale de producție și depozitare, birouri, săli de conferință și consultanță financiară și de marketing. Este locul ideal pentru susținerea unor afaceri la standarde europene.

Zone deservite
Acţionare
Automatizată, Cartelă
Produse automatizare si control acces
Automatizări uşi garaj, Turnicheţi, Bariere, Sisteme acces
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te