Vizualizat acum 2 ore

Conform Doors S.R.L.

(0/5)
Imagini

Pentru noi usa de garaj nu este un produs complementar, ci este produsul principal pe care suntem specializati si pe care il comercializam.
Spre deosebire de occident, la noi se caută ușile de garaj din gama modelelor economice, cu mai puţine accesorizări, culori standard, mai accesibile ca preţ. De ce? Pentru că majoritatea dintre noi, românii, care ne facem o casă, ajungem să ne gândim la ușa de garaj către finalul construcției, când evident avem buzunarele mult mai ușoare.Dar ușa de garaj este cea mai mare parte mobila a unei case, poate fi si de 10 ori mai mare decat usa de la intrare, astfel este foarte importanta nu doar ca aspect ( trebuie să se potrivească cu fațada casei ), ci și din considerente de izolare termica si fonica si a protecției (mai ales împotriva hoților, fiind cea mai mare intrare in casa, poate fi vulnerabila). Dacă acest element mobil de mari dimensiuni nu mai fucționează o sa va chinuiti de două ori pe zi să o deschideti și să o închideti, iată ceva ce nu v-ati dori sa se intample!
De aceea SC Conform Doors SRL vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, cand achizitionati o usa de garaj de la noi, nu primiti doar un produs realizat cu atentie la detalii din materiale premium, ci un intreg pachet de servicii aferente acestuia: montaj, mentenanta, service si un ghid despre cum sa aveti grija de usa dvs ca sa ramana mult timp in cea mai buna forma. Toate acestea le oferim cu profesionalism la cel mai corect raport calitate-pret din Romania.
Ne mandrim ca suntem singura companie din Romania care a introdus ca dotare standard:
-Pachet Look: Panouri Metecno de ultima generatie (cele mai intense culori la imitatiile de lemn de pe piata), completand cu toate profilele de aluminiu colorate, astfel usile noastre sunt mult mai elegante si mai usor de integrat in fatada casei dvs, si de ce nu, diferite de celelalte.
–Pachet Safety: kit-urile de feronerie si arcurile de torsiune de la Flexi Force, unul din cei mai mari producatori in domeniu, completand cu profilul inferior dublu (55mm) dotat cu garnitura de etansare dubla, fac ca usile noastre sa fie unele din cele mai sigure atat anti-efractie cat si impotriva infiltrarii apei in garaj.
In acest domeniu, cel mai mic pret va garanteaza intotdeauna ca produsul NU este de calitate, deoarece materialele producatorilor de top din domeniu, costa! Avand in vedere ca usa de garaj este o investie pe termen lung, chiar pe viata, va sugeram sa luati in serios acest aspect si sa analizati in detaliu ce contine si din ce materiale este confectionata usa respectiva inaine de a o cumpara, chiar sa va deplasati la sediul companiei respective pentru a vedea cum si din ce materiale sunt confectionate usile de garaj.

Zone deservite
  • Cluj
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te