Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Mai jos am strans câteva dintre cele mai comune întrebări și răspunsuri.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați, contactați-ne astfel încât să vă putem răspunde la orice întrebare.

Întrebări frecvente
OVERLAY
Da. Absolut. Îi încurajăm pe toți utilizatorii să își enumere marca și serviciile folosind opțiunea gratuită de înregistrare
Orice furnizor din industria de beauty care se regaseste in categoriile site-ului poate adauga compania pe site-ul nostru. Fie companie, fie intreprindere individuala fie persoana fizica.
Da facem. Ne dorim ca directorul nostru să fie cuprinzător, astfel încât să adăugăm companii care au fost cercetate de echipa noastră. Profilul companiei poate fi propria noastră descriere sau un extras „drept de utilizare corectă a drepturilor de autor” din materialul publicitar al companiei. Acestea vor apărea, de obicei, într-un stil gratuit de listare. Dacă ulterior, o companie își prezintă propria trimitere cu succes la director, vom înlocui conținutul nostru cercetat.
Alegeti orice categorie considerati mai aproape si ne contactati ulterior. Daca putem actualiza lista de gategorii o vom face. Daca nu - Inseamna ca fie nu va potriviti pe specificul nostru fie ceva nu e in regula.
Da, puteți promova oricând compania cu pachetele Premium.
Orice companie adaugata trece prin filtrul moderatorilor nostri. Incercăm să ne asigurăm că aprobările sunt acordate în cel mai scurt timp posibil. În cele mai multe cazuri, aprobarea se acordă în 24 până la 48 de ore. Veți primi o notificare imediat ce înregistrarea dvs. va fi admisa.
Da, puteți modifica o listare de câte ori aveți nevoie, deși de fiecare dată va fi nevoie de 24-48 de ore pentru a actualiza înregistrarea - validarea in fapt , după ce a fost revizuită de echipa noastră.
Sigur, daca nu mai doriti sa aveti informatiile dv listate le puteti elimina oricand. Folositi formularul de Contact va rugam