Vizualizat acum 10 ore

Bft Internațional Trading S.R.L.

(0/5)
Imagini
Infintata in anul 2017, suntem o firma cu capital privat integral romanesc ce activeaza pe piata din Romania a automatizarilor pentru porti, barierelor automate, usilor de garaj, usilor de garaj tip rulou si rulourilor exterioare, atat ca producator cat si ca firma de montaj si mentenanta.
Firma noastra are un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta documentare si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
În conditiile pietei existente, de cele mai multe ori factorul determinant în cumpararea unui produs ori serviciu o reprezinta calitatea si nu pretul, motiv pentru care solutiile oferite de RBL Total Design SRL , sunt personalizate in functie de nevoile clientilor.
Vrem sa fim un furnizor de servicii complete pentru clienţii noştrii, aceasta însemnand că dorim sa oferim întregul proces de fabricaţie – de la idee până la produsul final ca prestare de serviciu, extinzand mereu oferta de produse, servicii, consultanta tehnica si service specializat , cu personal calificat.
Va oferim indrumare catre cele mai bune solutii pentru o decizie corecta in alegerea usilor de garaj , automatizarilor de porti , in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, dar si de conditiile tehnice.
Incepand cu anul 2020 , am implementat pe site-ul nostru , plata cu cardul si plata in rate.
Zone deservite
  • Bucureşti
  • Ilfov
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te