Vizualizat acum 4 zile

Dow Class Market S.R.L.

(0/5)
Imagini
DOW CLASS MARKET este o companie cu capital integral romanesc avand ca principal obiect de activitate promovarea, comercializarea si instalarea echipamente de acces (usi de garaj,usi industriale,tehnica de incarcare,usi metalice,usi rezistente la foc,automatizari,bariere,etc.)
Obiectivul major al companiei noastre este de a asigura o gama larga de produse de ultima generatie pentru
satisfacerea celor mai diversificate cerinte venite din partea clientilor nostri. In conformitate cu acest obiectiv, avem alaturi parteneri precum HORMANN, NICE, precum si alte companii cu prestigiu international.
Politica noastra se bazeaza pe maximizarea calitatii, sigurantei, durabilitatii si nu in ultimul rand elegantei
produselor si serviciilor, oferind solutii optime pentru cerintele dumneavoastra.Datorita echipei noastre tinere si dinamice, profesionale si dedicate, si desigur alaturi de parteneri puternici, DOW CLASS MARKET ofera solutii si produse din cele mai fiabile si avansate tehnologii, toate acestea in beneficiul nostru si al clientilor nostrii. DOW CLASS MARKET garanteaza promptitudinea si flexibilitatea in rezolvarea celor mai complexe cerinte din punct de vedere tehnic, design si material. Compania noastra apreciaza competitivitatea prin prisma imbunatatirii permanente a calitatii produselor si a standardelor serviciilor oferite.Portofoliul companiei noastre de produse s-a diversificat considerabil, rezultatul unei reactii rapide si flexibile la cerintele pietei, astazi, acesta fiiind compus din urmatoarele:
USI REZIDENTIALE
Basculante
Usi sectionale
Usi rulou
USI INDUSTRIALE
Sectionale
Rulou
Armonice
Usi tip rulou cu deschidere rapida
Perdele PVC pentru industria alimentara
Usi batante PVC pentru industria alimentara
Glisante / Glisante rezistente la foc
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te