Vizualizat acum 1 zi

Promotion Business Team S.R.L.

(0/5)
Imagini
PBT ROMANIA
Producem pentru confort
Promotion Business Team este o companie la baza căreia se află o echipă tânără și dinamică, formată din specialiști în tâmplăria PVC și cea din aluminiu. Astfel, răspundem cerințelor dumneavoastră prin servicii excelente de fabricare și montare a sistemelor de tâmplărie cu geam termopan sau tripan, indiferent de tipul acestora. Beneficiați de profile PVC și profile aluminiu, precum și accesorii PVC, aluminiu sau elemente de feronerie de înaltă calitate.
Desigur, experiența acumulată de-a lungul timpului este unul dintre factorii ce contribuie la imaginea noastră de partener de încredere. Suntem o companie serioasă, eficientă și cu prețuri foarte competitive, scopul nostru fiind satisfacerea clienților în mod individual.
e lângă sisteme de tâmplărie vă oferim și consultanță, astfel că specialiștii noștri stau mereu la dispoziția clienților cu recomandări și informații. Ne dorim să faceți o alegere excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț, dar și al aspectului estetic.
Astfel, pentru cele mai bune soluții tehnice în materie de uși, ferestre și balcoane, Promotion Business Team este cea mai bună soluție! Vă așteptăm să descoperiți ofertele noastre!
Așadar, în ceea ce privește tâmplărie PVC, vă întampinăm cu tâmplărie pentru ferestre, uși sau balcoane, cu profile care au 4, 5, 6 sau chiar 7 camere. De asemenea, vă oferim geamuri termopan sau tripan, acestea fiind disponibile în diverse configurații, cu grosimi de la 24mm la 44mm sau chiar 60mm; în funcție de necesitățile dumneavoastră.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te