Vizualizat acum 1 zi

Florida Construct S.R.L.

(0/5)
Imagini

Infiintata in 2004, Florida Construct este o companie dinamica care a cunoscut o rapida ascensiune, imbogatindu-si continuu gama produselor si a serviciilor oferite. Succesul s-a datorat mai multor factori, respectiv: Inovatia permanenta, Viziunea de ansamblu si Comunicarea permanenta cu Clientii.
Cel mai important activ al firmei este o echipa de 20 de profesionisti formata de-a lungul anilor. Sediul principal al firmei, depozitul si hala de productie se afla in Alba Iulia, str. Vartop, nr.07.
Florida Construct isi desface produsele atat prin showroom-urile proprii situate in Alba Iulia, Sibiu si Cluj-Napoca, cat si prin parteneriatele pe care le are cu constructorii si revanzatorii din intreaga tara.
Domeniul principal de activitate este distributia si montajul tamplariei din PVC si aluminiu cu geam termopan si a usilor Porta Doors. Alte domenii de activitate sunt confectionarea si montarea jaluzelelor verticale si a rulourilor textile.
Florida Construct ofera o gama complexa de produse: ferestre, usi interioare si de acces, usi de garaj, vitrine, inchideri de sticla, pereti de vant, pereti cortina, parchet, gresie si faianta, pavaje; accesorii pentru tamplarie, respectiv: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare, rulouri textile, marchize si parasolare, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare (pervaz), jaluzele exterioare aluminiu.
Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita, caracteristica principala a produselor Florida Construct este calitatea, pentru realizarea diverselor modele folosindu-se materii prime de la renumiti producatori europeni.
Am fi onorati sa va numarati printre clientii sau colaboratorii nostri si va asiguram ca veti gasi in noi un PARTENER de nadejde.

Zone deservite
  • Alba
  • Cluj
  • Sibiu
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te