Vizualizat acum 3 ore

Bautek Romania

(0/5)
Imagini
Bautek – Lucrari pentru Companii
In Bautek gasesti partenerul tau de incredere. Companiile de Constructii ne aleg deoarece suntem promti, seriosi si ne respectam mereu termenele.
Echipele noastre sunt structurate, pe fiecare categorie de produs, avand posibilitatea de a se deplasa rapid in toata tara.
Bautek – Lucrari la tine acasa
Te ajutam la proiectarea sistemelor din sticla securizata, pentru locuinta ta, astfel ca, oricand, ne poti solicita o oferta, daca ai nevoie de: o balustrada, o cabina de dus, sau de usi de garaj, pentru casa ta.
Noi iti oferim posibilitatea sa te bucuri de confortul casei tale, motiv pentru care ne poti contacta, pentru a ne ocupa de masuratorile si montajul produselor, pe care tu ti-le doresti!
Bautek – Lucrari pentru afacerea ta
Incepand de la faza de proiectare si pana la faza de montaj, noi ne asiguram de faptul ca produsule solicitate vor fi amenajate si montate. Exact asa cum iti doresti.
Afacerea ta este mult mai prospera cu noi. Iar lucrarile tale vor beneficia de toata atentia noastra. Este timpul sa te bucuri de confortul si frumusetea biroului tau sau de eleganta spatiul tau comercial. Descopera mai multe modele de lucrari aici.
COMPARTIMENTARI
Sisteme de compartimentare cu sticla sunt o solutie tot mai cautata atat pentru spatiile office, comerciale cat si pentru segmental comercial.
PRODUCATORI DE RULOURI METALICE
Grilaje mobile – Bautek
Grilajele metalice reprezinta o modalitate eficienta de inchidere a spatiilor industriale si comerciale, asigurand totodata protectie antiefractie.
INCHIDERI TERASE SI BALCOANE
Sisteme culisante, pliabile sau suspendate pentru inchiderea teraselor si a delimitarii spatiilor comerciale si rezidentiale
SPATII COMERCIALE LA CHEIE
Amenajam spatiile comerciale din Mall-uri la cheie. Amenajarea se face in baza proiectelor existente ale fiecarui magazin, respectand cerintele fiecarui brand.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te