Vizualizat acum 1 zi

BetaRom

(0/5)
Imagini
Suntem dedicati 100% in ceea ce facem si permanent cautam solutiile cele mai avantajoase pentru solicitarile clientilor nostri.
Asiguram stocuri permanente pentru dimensiunile standard si garantam livrare in maxim 48 de ore, oriunde in Romania; comenzile atipice au termene de livrare cuprinse intre 1 si 6 saptamani, in functie de categoria de usi din care fac parte produsele comandate.
Relatiile de lunga durata si experienta pe care o avem cu furnizorii, garanteaza clientilor livrarea comenzilor la timp, precum si continuitatea marfurilor in stoc;astfel, la noi veti gasi permanent produse cu aceleasi caracteristici.
Diversificam periodic gama de produse, adaugand culori noi ce sunt in tendinte, precum si alte dimensiuni si accesorii; reusim astfel sa fim un partener care ofera clientilor o gama completa de usi, de actualitate.
Profita si tu ACUM de capabilitatile noastre!
Cu peste 12 ani de experienta, echipa usi365.ro va ofera o gama variata de usi si produse din domeniul usilor, ideale pentru toate tipurile de interioare: case, apartamente, hoteluri, pensiuni, restaurante.
Usile sunt disponibile in diverse culori, ceea ce ofera spatiului dorit o nota de bun gust si eleganta!
Consultanta
Avem la dispozitia dumneavoastra serviciul de consiliere pentru a gasi impreuna solutii eficiente la cerintele dumneavoastra.
Reducerea timpilor de raspuns la solicitarile dumneavoastra, transparenta comenzilor, cresterea calitatii raspunsurilor si automatizarea activitatilor repetitive in departamentul de suport & service.
Raport calitate/pret
Datorita volumului mare de comenzi procesate si usi vandute, costurile de operare sunt scazute si se rasfrang asupra preturilor mici de vanzare.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te