Vizualizat acum 21 ore

UşiAntiFoc

(0/5)
Imagini

Madra Construct Max SRL Bucuresti comercializeaza si efectueaza cu personal specializat lucrari de montaj usi antifoc si usi metalice multifunctionale Ninz (import italia).
Desi sediul firmei este in Bucuresti, iar piata principala a firmei este zona Bucuresti-Ilfov, comercializam usile antifoc si usile metalice multifunctionale si efectuam lucrari pe intreaga suprafata a tarii.
Pe langa usile antifoc si usile multifunctionale Ninz, Madra Construct Max SRL comercializeaza si executa lucrari de montaj si pentru alte tipuri de usi:
-usi Porta Doors, toate modelele (avem site-ul www.usi-porta-doors.com);
-Usi Pinum, toate modelele;
Gama usilor Porta Doors contine si o serie de usi tehnice si usi rezistente la foc, dar acestea nu sunt cuprinse in website-ul de fata.
Pentru comercializarea usilor Porta Doors, Madra Construct Max SRL are website-ul www.usi-porta-doors.com, iar pentru comercializarea usilor Pinum este in pregatire un nou website.

De ce noi? Pentru ca nu va puteti permite riscul sa nu alegeti cea mai buna solutie.
Indiferent ca sunteti proprietarul constructiei sau doar constructorul acesteia, nu va puteti permite riscul de a face economii acolo unde acestea ar putea duce la periclitarea sigurantei bunurilor materiale si a vietilor omenesti din acea cladire.

De ce noi? Pentru ca vindem usi antifoc si usi metalice multifunctionale de cea mai buna calitate produse de o firma de prestigiu.
Pentru ca vindem usi antifoc si usi metalice multifunctionale de cea mai buna calitate de la o firma renumita pe plan international (firma Ninz din Italia).
Lucram de mult cu produsele acestei firme si le cunoastem foarte bine.
Va oferim toate documentele necesare, pentru a avea siguranta ca usa cumparata de dumneavoastra de dumneavoastra este intr-adevar o usa Ninz.
Fiecare usa antifoc sau usa metalica multifunctionala dintre cele comercializate de noi are o mica placuta de identificare, pe care puteti vedea seria de fabricatie.

De ce noi? Pentru ca avem preturi accesibile.
Nu totdeauna calitatea de exceptie costa foarte mult. Va oferim cele mai bune usi si un montaj profesionist, toate acestea la cele mai bune preturi. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant: verificati lista noastra de preturi si va veti convinge sau (mai sumplu), contactati-ne.

De ce noi? Pentru ca la noi gasiti totul: de la usile antifoc si usile metalice mulltifunctionala, la accesoriile pentru acestea. Nu trebuie sa cautati peste tot accesorii sau piese de schimb. Le gasiti la firma noastra. In plus, va putem oferi si montajul acestora (contra cost).

De ce noi? Pentru ca noi suntem specialisti in vanzarea, dar si in montajul usilor antifoc si a usilor metalice multifunctionale. Pentru dumneavoastra cea mai buna solutie este sa cumparati usi de la firma cu care faceti montajul acestora. Oricat de bune ar fi usile antifoc, un factor esential in realizarea unei protectii suficiente antifoc a constructiilor (cu tot ce contin acestea, bunuri materiale si vieti omenesti) consta in realizarea unui montaj de calitate.

De ce noi? Pentru ca suntem specialisti cu o mare experienta in domeniu. Specialistii nostri au comercializat si au realizat in decursul timpului foarte multe montaje de usi antifoc si usi metalice multifunctionale, avand atat dotarea tehnica, dar si experienta necesara realizarii unei lucrari de calitate.

De ce noi? Pentru ca va oferim servicii suplimentare, in timp ce alte firme nu o fac. Aceste servicii suplimentare pot sa va scuteasca de pierderi financiare nejustificate. Prin echipele noastre de specialisti, noi va oferim si servicii de consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra, dar si masuratori la locul de montaj.

De ce noi? Pentru ca va scutim de eforturi si complicatii inutile.
Este suficient sa ne contactati si va vom ghida noi pe tot parcursul procesului de cumparare si montaj.
Nu trebuie sa studiati dumneavoastra documentatii tehnice stufoase (de cele mai multe ori intr-o limba straina), nu trebuie sa incercati sa invatati totul in acest domeniu. Este suficient sa ne intrebati si va vom da noi toate detaliile.
Daca doriti tiotusi documentatie tehnica, va vom oferi si acest lucru, daca dumneavoastra credeti ca este necesar.

Zone deservite
  • Bihor
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te