Vizualizat acum 21 ore

TehnoisoFire

(0/5)
Imagini

Livrari din stoc sau la comanda oriunde in Romania
Incepand din anul 2000 de la infiintarea firmei “Tif Group SRL” am cautat sa oferim clientilor nostri o gama cat mai completa de usi si porti destinate cladirilor civile si industriale.
Comercializam in acest moment produse cu un nivel ridicat de calitate, avand un raport optim calitate/pret, cu caracteristici plecand de la cele mai simple pana la cele mai complexe cu automatizari si accesorii sofisticate.
Selectarea furnizorilor nostri s-a facut cu multa exigenta, urmarind in permanenta cerintele pietei si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri si a pietei specifice din Romania.
Scopul nostru este de a oferi firmelor constructoare si beneficiarilor de investitii, produse de calitate, la preturi rezonabile, agrementate conform normativelor, in cadrul unei colaborari de un inalt nivel profesional.
Acest site doreste sa vina in intampinarea clientilor potentiali, care sa poata afla intr-un mod cat mai simplu si clar gama de produse comercializata de noi, precum si cateva caracteristici ale acestora.
Usile si portile comercializate de noi sunt metalice si pot fi usi sau porti rezistente la foc sau antifoc sau usi uzuale sau simple pentru interior sau la exteriorul cladirilor.

Zone deservite
  • Arad
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te