Vizualizat acum 2 zile

Carpatiandoors S.R.L.

(0/5)
Imagini
Carpatian Doors, producător de uşi, este unul dintre cele mai importante nume de pe piața locală a ușilor de interior. După ce a câștigat un loc important pe piața producătorilor și comercianților de uși de interior,  sub denumirea de Vario Door, producătorul a dorit să creeze un brand sută la sută românesc, prin care să întărească încrederea clienților săi și astfel a apărut Carpatian Doors. Carpatian Doors, producător de uși de interior, oferă, an de an, produse de calitate excepțională la prețuri competitive.
Statornicia calității și rigoarea pentru detalii sunt cuvintele cheie în desfășurarea activității noastre.
În plus, prin investițiile constante și parteneriatele cu tradiție cu furnizori de top (precum Brama, cel mai mare producător de uși de interior din Europa de Est), Carpatian Doors pune la dispoziția clienților săi un serviciu cu valoare adăugată, oferind posibilitatea de personalizare a ușilor, atât pentru clienții din segmentul business cât și pentru cei din segmentul comercial.
Designul, funcționalitatea și calitatea deosebită a materialelor din care sunt realizate ușile noastre de interior, fac din Carpatian Doors un simbol al excelenței în materie de uși de interior.
Carpatian Doors se distinge prin grija deosebită acordată celor mai mici detalii de execuție a ușilor de interior și prin atenția cu care ne tratăm fiecare client în parte, înțelegând nevoile specifice ale fiecărui proiect (fie că vorbim de mari clienți comerciali sau clienți persoane fizice).
Zone deservite
  • Dâmboviţa
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te