Vizualizat acum 3 zile

Grand Secret S.R.L.

(0/5)
Imagini

Societatea GRAND SECRET GUARD, vine pe piața din România cu o abordare creativă și soluții perfect adaptate noilor tendințe. Specialiștii noștri – adevărați experți în domeniu, sunt receptivi la toate doleanțele și cerințele clienților. Ceea ce ne caracterizează – este inovația, performanţa și profesionalismul. Sunt calități datorită cărora Compania GRAND SECRET GUARD a câștigat notorietate, reușind să se poziționeze printre liderii de pe piața ușilor de exterior, a ușilor de interior și a accesoriilor pentru acestea.
În calitatea sa de importator de primă clasă, GRAND SECRET GUARD pune la dispoziția dumneavoastră, unul din cele mai reprezentative show-room-uri din România unde sunt prezentate uși și sisteme de închidere. Magazinul de prezentare este amplasat în Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter Aici veți găsi produse calitative, de la cele mai mari firme producătoare din acest domeniu din întreaga Europă, care se deosebesc prin stil și rezistență și răspund tuturor criteriilor. Designul modern al produselor noastre îmbină eleganța și siguranța, iar prețurile sunt la fel foarte avantajoase.
Succesul GRAND SECRET GUARD se datorează angajamentului și spiritului antreprenorial al întregii noastre echipe. Scopul nostru este să fim prima opțiune a clienților în ceea ce privește alegerea uşilor de interior, de exterior şi a feroneriei aferente acestora. Am obținut respectul și loialitatea clienților și partenerilor noștri. Am demonstrat excelență, surprinzându-i pozitiv la fiecare interacțiune cu aceștea.Ne perfecționăm în continuu, de aceea tindem spre îmbunătățirea serviciilor prestate şi a produselor realizate.
Propunem clienților noștri o gamă variată de produse de la cei mai renumiți producători din Polonia, Spania, Belarus, Italia, Romania, Ucraina și Rusia, ceea ce ne dă posibilitatea de a deservi clienți cu posibilități financiare diferite. Ne axăm pe identificarea priorităților și cerinţelor clienților prin comunicarea permanentă dintre reprezentanţii noştri şi beneficiari. Stabilind cu exactitate toate doleanțele clienților, specialiștii noștri vin cu soluții eficiente pentru oricine.
Fiecare detaliu din componența produselor noastre este conceput astfel, încât să ofere garanția calității, perfecțiunii și a fiabilității maxime.Responsabilitatea, seriozitatea, performanţa și adaptabilitatea rapidă la cerințele pieței – sunt elementele cheie care reprezintă Compania GRAND SECRET GUARD. 

Zone deservite
  • Bucureşti
Material
Lemn masiv
Tip uşă
Clasică, Culisanta
Dimensiuni
Standard, Atipice
Facilităţi
Transport, Montaj
Accesorii & Feronerie
Mânere & Silduri, Balamale, Broaşte, Feronerie mobilă
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te