Vizualizat acum 5 ore

Mega Door

(0/5)
Imagini

MEGADOOR – ALEGEREA POTRIVITA PENTRU FAMILIA TA
Viziunea manageriala a firmei este reprezentata de satisfacerea celor mai inalte cerinte ale clientilor privind securitatea,design-ul, ergonomicitatea si fiabilitatea produselor oferite.
10 tipuri de usi metalice, peste 60 de modele.
In prezent producem 10 tipuri de usi metalice diferite prin structura, izolatie si elemente de design si materiale. Varful de gama este produsul PRESTIGE, una dintre cele mai bune usi metalice de pe piata româneasca, avand un raport calitate/pret ridicat.
MEGADOOR este deja o marca pe piata care se identifica cu produse de calitate, cu o estetica deosebita si o mare varietate de modele, culori si dimensiuni pentru a raspunde tuturor cerintelor iar, cei 30 de ani de experienta timp in care am perfectionat toate aspectele afacerii noastre: de la materiale si productie pâna la ambalaj si distributie reprezinta cheia succesului nostru.
MEGADOOR USI DE INTERIOR, USI TEHNICE SI REZISTENTE LA FOC
Ca urmare a cerintelor clientilor nostri, MEGADOOR a investit in productia usilor de interior. Astfel producem usi de interior pe dimensiuni standardizate dar si atipice, usi culisante in perete pentru a acoperi o arie cat mai variata. Prin culorile şi formele sale, usile de interior MEGADOOR imbina frumusetea si caldura lemnului cu eleganta si designul modern; natura si estetica intr-un singur produs menit sa va infrumuseteze caminul.
Tehnologia de ultima generatie si experienta in domeniu ne-a oferit posibilitatea productiei usilor rezistente la foc si a usilor tehnice pentru a raspunde cererilor in crestere din piata.
Astfel am reusit sa redefinim piata de usi din Romania, acoperind toate tipurile de usi, printr-o productie la standarde europene.

Zone deservite
  • Bucureşti
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te