Vizualizat acum 1 zi

Prodfenster 2000 S.R.L.

(0/5)
Imagini
Marca FINK FENSTER cu capital mixt româno-german a fost înfiinţată în decembrie 1994 de către persoane având o vastă experienţă profesională.
Din primul moment, scopul nostru a fost  ca să satisfacem cât mai mult cerinţele partenerilor, prin fabricarea produselor de înaltă calitate, mărind senzaţia de confort şi calitatea vieţii prin utilizarea uşilor şi ferestrelor din PVC de bună calitate. Sediul firmei noastre se găseşte în comuna Sanislău, judeţul Satu Mare.
Datorită dezvoltării continue, astăzi putem să satisfacem toate cerinţele clienţilor noştri, gama diversificată de culori pe lângă clasicul alb şi maro cuprinde aproape toate nuanţele de stejar, duritatea elegantă al mahonului, dar şi tinereţea culorilor la modă, de la verde, prin bej deschis, până la roşu.
Pe lângă gama diversificată de culori, produsele noastre se caracterizează prin diversitatea formelor, pe lângă ferestrele dreptunghiulare obişnuite confecţionăm ferestre cu  forme mai deosebite, arcuite, rotunde, cu vârfuri, batante, oscilo-batante, oscilo-glisante sau pliabile.
Panelurile ornamentale pentru uşile de interior  şi de intrarea asigură un design plăcut.
Pe lângă estetica produselor, mai punem accent şi pe siguranţă. Profilele folosite (Gealan) asigură o izolare termică, iar împreună cu armătura şi o siguranţă de bază, pe care o mărim prin folosirea feroneriei Roto NT. Pentru comenzi speciale realizăm uşi şi ferestre cu un grad de siguranţă mărit (WK 2, WK 3).
Datorită centrului de prelucrare, comandat prin calculator dispunem de o capacitate de producţie de înaltă calitate, la nivel european.
FINK FENSTER este cel mai important producător şi distribuitor de tâmplărie PVC din nord-vestul României. In fabrica proprie din Sanislău (Jud. Satu Mare) o echipă tânără şi dinamică, cu ajutorul unor linii de fabricaţie ultramoderne realizează uşi şi ferestre din PVC care satisfac cele mai exigente cerinţe.
Materiile prime şi utilajele germane împreună cu stilul de lucru şi mentalitatea germană asigură o calitate comparabilă cu orice producător serios din Europa.
De-a lungul anilor am reuşit să ne impunem nu numai în ţară, dar şi în multe alte ţări, marca FINK FENSTER fiind cunoscută şi apreciată atît în România, cît şi în Ungaria, Austria, Germania, Elveţia, Italia sau Franţa. Drept dovadă în perioada 2003 -2008 am reuşit să mărim capacitatea de producţie de la 2.800 mp/lună la peste 10.000 mp/lună, cifra de afaceri ajungînd la peste 5 milioane de euro în anul 2007. In procesul de producţie înglobăm materii prime de la furnizori de renume mondial, dintre care amintim Gealan, Roto sau Guardian.
Consultanţii noştri de vânzări vă stau la dispoziţie în peste 30 de locaţii, astfel ca fiecare client să poată beneficia de consultanţă ireproşabilă pentru realizarea proiectelor.
Calitatea si Certificari – Firma este certificata ISO 9002 la nr. 495/ 2001, precum si IQNET la nr. 0495/ 2003, desfasurându-si activitatea atât în beneficiul persoanelor fizice cât si a celor juridice. Obiectivul principal al societatii noastre este satisfacerea integrala a solicitarii clientilor prin furnizarea de produse si servicii conforme solicitarii acestora. Programul nostru de asigurare a calitatii consta in actiunile intreprinse de noi pentru a atinge si mentine nivelul de calitate solicitat. In acest scop, societatea noastra are implementat un sistem propriu de asigurare a calitatii, prevederile acestuia fiind obligatorii pentru intregul personal. Desfasurarea activitatii societatii respecta cerintele formulate de standardul SR EN ISO 9002 / 1995 si Legea nr. 10 / 1995 privind calitatea in constructii, cat si alte documente, normative specifice domeniului de activitate care se impun sau sunt solicitate de clienti.
Zone deservite
  • Satu Mare
Material
PVC
Tip uşă
Clasică, Culisanta, Batanta, Dublă, Dublă culisanta, Armonică, Uşi Telescopice
Dimensiuni
Standard, Atipice
Facilităţi
Showroom, Transport, Montaj, Consultanţă, Măsurători la locaţie, Plată card
Tip firmă
Producător
Acţionare
Manuală
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te