Vizualizat acum 1 zi

Holding neferoase

(0/5)
Imagini
Societatea noastra este specializata in producerea si comercializarea metalelor neferoase (bronz, alama, cupru, zinc, etc), urmarind inca de la infiintare sa cucereasca aceasta piata a metalelor neferoase, avand in vedere ca membri fondatori, cat si personalul acesteia au o vechime in domeniu de peste 20 de ani.
Preturile convenabile, calitatea produselor, livrarea prompta sunt atuurile noastre, iar succesele societatii noastre nu au intarziat sa apara.
Datorita acestui fapt, societatea noastra in anul 2010 s-a clasat pe locul IV in topul firmelor performante pe tara, iar la nivel judetean pe locul I.
Partenerii cei mai importanti ai societati noastre sunt companii multinationale, societati comerciale din domeniul metalurgie, extractie, prelucrari mecanice, energie, minerit si alimentatie.
Politica societatii noastre este de a onora orice comanda primita din partea partenerilor nostri, indiferent de cantitatea comandata, iar clientilor permanenti oferindu-le disconturi, aplicand metoda un client mic astazi poate fi un client mare in viitor.
In domeniul prelucrarii tablei de plumb (folie de plumb) suntem singurul producator din Romania, iar produsul nostru se foloseste cu foarte mult succes in domeniul medical-sanitar. Astfel ca, in cadrul societati noastre exista personal calificat pentru executia de placare cu tabla de plumb a cabinetelor de radiologie, a usilor si ferestrelor.
Experienta si profesionalismul de care dam dovada ne propulseaza ca partener ideal, pentru viitorii colaboratori.
Asteptam cu interes noi colaboratorii , nu ezitati sa ne contactati.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te