Vizualizat acum 16 ore

Valco Comert şi Consultanta S.R.L.

(0/5)
Imagini
VALCO este o companie cu o abordare bazată pe ascultarea pieței, disponibilă pentru a găsi soluția potrivită pentru client, cu o organizație flexibilă, formată din oameni motivați și profesioniști, care își propun să ofere întotdeauna produsul potrivit cu o mai bună funcționare.
Seria de componente pentru întreținerea și construcția ușilor industriale, atât flexibile cât și rapide, destinate în principal comercianților cu amănuntul și tehnicienilor de întreținere, este printre cele mai complete și include articole gata de livrare din depozit și articole care pot fi realizate la cerere. Pornind de la modelele de bază disponibile, clientul poate solicita produse personalizate și personalizate, în funcție de nevoile lor specifice și poate conta întotdeauna pe suportul tehnic și comercial pe care compania îl pune la dispoziție pentru a studia cea mai potrivită soluție
Calitatea produsului care pentru VALCO înseamnă fiabilitate în timp, ușurință în instalare, timpi de livrare punctuali și servicii de asistență.
Elemente care reprezintă un real avantaj în termeni economici atât pentru clientul final, cât și pentru dealer și tehnicianul de întreținere, care văd drastic costurile de administrare, asamblarea relativă și asistența tehnică în perioada de garanție.
Gama actuală de închideri, ușile flexibile – manuale și automate – și o linie de uși cu închidere rapidă, răspund diferitelor nevoi de manipulare a mărfurilor, vehiculelor și persoanelor în cadrul realităților industriale și comerciale și sunt recunoscute pentru nivelul lor ridicat de standard de calitate.
Unități, comenzi, senzori și accesorii: Oferim soluții de acționare pentru sisteme de uși industriale. Cu produse și concepte care stabilesc standarde pe piață.
Practic prin înțelegerea tehnologiei și a nevoilor clienților.
Susținem munca de dezvoltare orientată și utilizarea tehnologiilor inovatoare.
Produsele noastre sunt fabricate în conformitate strictă cu standardele noastre ridicate de calitate și protecție a mediului, certificate conform DIN EN ISO 9001 și DIN EN ISO 14001.
Soluțiile noastre de acționare îndeplinesc toate standardele europene aplicabile. Ei impresionează prin eficiența lor economică în ceea ce privește cumpărarea și exploatarea. Ei conving cu durabilitatea lor prin durabilitate și disponibilitatea pe termen lung a componentelor utilizate.
Construirea de parteneriate durabile este esențială pentru noi. Prin urmare, ne bazăm pe sprijinul activ al clienților noștri: cu un serviciu prietenos și competent în activitatea de zi cu zi și o pregătire profesională eficientă în centrul nostru de formare.
Îndeplinim aceste sarcini cu pasiune și fascinație. Și sunt provocări pe care le abordăm în fiecare zi cu entuziasm și angajament.
Dezvoltăm și producem soluții practice de acționare care sunt utilizate într-o mare varietate de proiecte. Implementăm aplicații comune, precum și aplicații speciale extrem de complexe, care necesită chiar mai multă creativitate, flexibilitate și expertiză tehnică decât de obicei. Indiferent dacă este vorba de un design arhitectural funcțional și atractiv, îndeplinirea obiectivelor ecologice, soluția economică a proiectelor mari sau realizarea unor obiecte de prestigiu ambițioase: Descoperiți ce soluții tehnice speciale am implementat deja. Și lăsați-vă inspirați și încurajați să vă gândiți la propria soluție.
Zone deservite
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te