Vizualizat acum 1 zi

Rottner Security Romania

(0/5)
Imagini
MAGAZINUL ONLINE DE SEIFURI ȘI ACCESORII PENTRU SIGURANȚA CĂMINULUI DUMNEAVOASTRĂ
De aproape 50 de ani, Rottner a reprezentat o gamă unică de seifuri de înaltă calitate pentru uz privat și comecial.
Gama exclusivă de produse din magazinul nostru online variază de la seifuri de primă clasă, dulapuri de arme și cutii poștale până la seifuri mici, ușor de ascuns și cutii de numerar.
Produsele noastre sunt disponibile într-o mare varietate mare de opțiuni. Veți găsi aici seifuri împotriva incendiilor, seifuri de hotel, seifuri pentru mobilă, dulapuri de birou din oțel, seifuri de perete, seifuri cu fantă și seifuri sau casete de protecție împotriva incendiilor și a apei.
Pe lângă dulapurile de arme pentru pistoale/revolvere și arme lungi, oferim și dulapuri pentru depozitarea muniției foarte practice.
Rottner oferă, de asemenea, o soluție sigură atunci când căutați cel mai bun spațiu de stocare al cheilor. La noi veți găsi atât cutii pentru depozitarea in ordine a cheilor, cutii pentru chei de urgență cât si seifuri pentru chei.
Pentru a știi că banii dvs. sunt în ordine, vă oferim o altă soluție sigură: descoperiți caseta dvs. de numerar, validatorul de numerar sau dispozitivul de numărare bani.
O cutie poștală de la Rottner impresionează atât prin siguranța sa, cât și prin calitate și exclusivitate. La noi, găsiți cutii poștale cu compartiment pentru ziare, sisteme de cutii poștale modulare, suporturi pentru cutiile poștale, cutii poștale din oțel inoxidabil și cutii poștale pentru colete.
În funcție de disponibilitate, produsele noastre sunt livrate cu varianta de închidere dorită. Un seif certificat anti-efractie, seif pentru arme, seif pentru chei sau casete anti foc de la Rottner pot avea închidere pe cheie de înaltă calitate, închidere electronică sau închidere cu cifru mecanic.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te