Vizualizat acum 16 ore

Waldeck Trading Impex S.R.L.

(0/5)
Imagini

Gama de usi de exterior si de interior comercializata de firma Waldeck este recunoscuta pentru calitatea superioara, precum si pentru faptul ca izoleaza termic si fonic. Usi exterior se produc intr-o varietate de modele si optiuni, pretabile pentru case, vile, apartamente sau insitutii publice si private. Usile metalice exterior sunt certificate ca usi antiefractie conform normelor europene EN 1627 si EN 1630, agreata si de Polita din Romania prin legea 333/2010. Usile de exterior Waldeck fac cu adevarat diferenta de calitate. Comercializam usi exterior cu dimensiunea standard 880×2060 mm, dar pot fi executate la orice dimensiune in unul sau doua canaturi. Izolarea termica si fonica a usilor metalice se obtine prin injectarea de spuma poliuretanica sub presiune sau cu vata minerala ignifuga de mare densitate.
Sistemele de inchidere cu care sunt echipate usile metalice sunt de cea mai buna calitate, fiind agrementate antiefractie si produse de firme prestigioase ca: Ikon AG, Geze GmbH, Basi GmbH, Hewi GmbH precum si Keso Elvetia.
Usile exterior placate cu HDF se pot realiza intr-un canat sau dublet. In cazul golurilor inalte, spre exemplu de 2,5 m se poate executa supralumina cu geam termopan clar, mat, colorat, antiefractie sau reflexiv. Usa de exterior metalica placata cu HDF este echipata cu un sistem de inchidere in 3 directii si un cilindru antiefractie produs in Olanda.
Prin fiabilitatea si calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, WALDECK vine in intampinarea celor exigente cerinte, oferind consultanta si analiza individuala in functie de nevoile fiecarui client. Astfel, gama de usi metalice de exterior pe care o oferim indeplineste toate cerintele clientilor nostri.
Usile metalice blindate de exterior si interior Next Cehia sunt realizate din tabla zincata de 2 mm. Usile antiefractie Next au ramforsari din tabla de 3 mm pe toata suprafata. Atat usa foaia de usa, cat si tocul sunt realizate din tabla zincata (galvanizata), putand fi folosite ca usi de exterior, fiind usi metalice rezistente la intemperii. Tocul are grosimea de 2 mm.
Sistemul de inchidere din dotarea usilor standard este cu 16 bolturi de securitate (8 bolturi mobile + 8 bolturi fixe pe zona balamalelor). Usa metalica este echipata cu cilindru Mauer Redline cu 5 chei cu amprenta si sistem antirupere si antigaurire, plus sild blindat Basi Germania cu pastila de protectie impotriva smulgerii butucului .

Zone deservite
  • Bucureşti
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te