Vizualizat acum 15 ore

Wood Doors Production Vig S.R.L.

(0/5)
Imagini
Cu o bogată experiență în domeniul ușilor de interior și exterior, în special al ușilor din lemn masiv, pe care, de-a lungul timpului, am încercat să le îmbunătățim atât din punct de vedere tehnologic cât și calitativ. Suntem în permanență preocupați de îmbunătățirea serviciilor noastre și vă stăm la dispoziție cu personal instruit în consilierea clienților, atât în pregătirea golurilor de zid, cât și în găsirea soluției pentru satisfacerea fiecărui client.
Firma oferă o varietate de modele, culori și marimi pentru orice necesitate din casa oricărui client. Ușile sunt gândite să se integreze cu celelalte materiale din lemn, din locuința fiecăruia. Ușile și ferestrele reprezintă principala suprafață deficitară de izolare termică și fonică. Pentru o izolare superioară vă punem la dispoziție uși de exterior și ferestre simple sau oscilobatante, toate dotate cu geam termopan de ultimă generație și realizate cu cele mai performante utilaje în domeniu. Ceea ce ne caracterizează pe noi este pasiunea pentru lemn.
Din această pasiune vă oferim produse realizate integral din lemn masiv și lemn stratificat, produse a căror valoare este sporită de finisaje deosebite, realizate cu mare atenție. Datorită acestei pasiuni, putem să vă oferim produse de calitate ce rezistă și iși multiplică valoarea peste generații. Pentru finisaje se folosesc lacuri ecologice pe bază de apă și poliuretanice în orice nuanță dorită (pin, castan, mahon, nuc, wenge, alb, palisandru, ebonit, olive, stejar, cireș, etc). Ușile și ferestrele sunt prevăzute cu feronerie și garnitură de etanșare de bună calitate. Acestea nu constituie întregul nostru portofoliu de uși și ferestre, ci sunt reprezentative pentru capacitățile noastre de producție.
Firma asigură masuratorile, consultanța, transportul și montajul acestora la domicilul clientului.
Zone deservite
  • Buzău
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te