Vizualizat acum 1 zi

Doors Class S.R.L.

DNCB 6, Voluntari 077190, România
(0/5)
Imagini

Noi Suntem?
Rem Doors se aflǎ ȋn industria prelucrǎrii lemnului de aproximativ 12 ani și este una dintre cele mai importante companii din acest sector, ȋnsumând o serie de inovații, progrese tehnologice și o viziune largă. Unitatea de producție integrată, care este stabilită pe o suprafață închisă de 10.000 m2, este în permanentă dezvoltare şi perfecţionatǎ cu mașini de cea mai nouă tehnologie. Importanța dată mulțumirii clienţilor noştri se reflectă în atenţia acordatǎ producţiei, iar fiecare produs este rezultatul experienţei noastre ȋn acest domeniu.
Rem Doors a dezvoltat fabrici în 3 țări, cele de mare amploare fiind în Turcia, Romania și Algeria și deschide porțile lumii prin reprezentanți de vânzări în 26 de țări.
Oferind produse și servicii în conformitate cu standardelor naționale și internaționale de calitate, cu o satisfacție de 100% a clienților, Rem Doors ȋşi continuă activitatea încrezǎtoare ȋn experienţa sa şi ȋn personalul său de specialitate.
Compania noastrǎ va continua sǎ investeascǎ ȋn industria lemnului folosindu-şi experienţa ȋn ceea ce priveşte expertiza calității acumulate de-a lungul timpului. Dezvoltarea unor noi produse și procese de producție, dar și intrarea pe noi piețe sunt doar câteva obiective ale companiei noastre.
Rem Doors a reușit să devină un simbol al calității și fiabilității pentru clienți și dealeri pe toate piețele din diferite țări.
Ca membri ai familiei Rem Ahșap, ne-am dori să vedeti modul în care ne îmbunătățim serviciile constant și concurăm doar cu noi înșine.

Zone deservite
  • Ilfov
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te