Vizualizat acum 8 ore

Eco Prest Consulting S.R.L.

(0/5)
Imagini
Gandim sub ideea ,ce plus aduce in caminul dvs lemnul…cel mai vechi material de constructie , cel mai ecologic. Experienta noastra de 20 ani in domeniul lemnului va asigura conforul unei alegeri justificate.
AVANTAJELE ALEGERII LEMNULUI
Este cel mai bun izolator termic , nu contine aer in interior ci material plin care se opune pierderilor de caldura.Este un material cald. Este stiut ca lemnul nu vibreaza la fel ca alte materiale ,asigura si confort fonic. Lemnul nu are dilatatii si contarctii la temperaturi precum metalele sau plasticul. Lemnul este ecologic 100% , in plus nu absoarbe si nu emite radiatii,precum metalele. Lemnul in timp creste ca valoare poate fi usor de reconditionat fata de alte elemente de constructii. Ca disigne poate fi vopsit cu orice culoare dorita . Caldura lemnului este agreata in toate arhitecturile vechi sau noi.
Cu experienta noastra si alegerea dvs cu siguranta veti obtine rezultatul scontat.Productia din fabrica noastra se bazeaza pe ideea de a aduce caldura in caminul dvs. Diversitatea modelelor este un punct forte al nostru.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te