Vizualizat acum 15 ore

Albero

(0/5)
Imagini
„Albero” este o marcă comercială de uși de interior, care întruchipează soluții tehnologice inovatoare, calitate testată în timp și tendințe de design moderne.
Ușile de interior  „Albero” iși iau începutul din cea mare întindere de păduri de pe globul pămantesc – din Siberia (Rusia). Aici, unde se află cele mai mari rezerve de lemn din lume se află fabrica cu o suprafață de producere de peste 5.000 m2, unde se produc cu dedicație ușile de interior Albero.
O vastă experiență de producere, un sistem de control al calității la fiecare etapă a acesteia, utilizarea celor mai bune materiale și echipamente de la lideri recunoscuți din industrie, face posibilă producerea de uși de interior de cea mai înaltă calitate. Toate ușile Albero sunt produse folosind tehnologii și echipamente fabricate în Germania și Italia.
Despre uși
Ușile de interior Albero sunt fabricate pe cadru din lemn masiv (pin) placat cu MDF. Fiecare element al foii de ușă este înfoliat cu folie, astfel foaia de ușă fiind fără falț, ceia ce îi oferă o mai mare rezistență în timp, deci o durată de exploatare mai lungă.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te