Vizualizat acum 1 zi

Ax Perpetuum Impex S.R.L.

(0/5)
Imagini
De 25 de ani, mere treaba
Încă de la începuturi, din 1994, compania noastră a avut un obiectiv foarte bine conturat. Ne-am dorit să devenim un partener de încredere, o destinație unică pentru calitate și profesionalism. Astăzi, datorită experienței, stabilității și standardelor înalte, obținem cele mai eficiente rezultate, la cele mai avantajoase prețuri. Ne-am specializat pe divizii comerciale tocmai pentru a ne asigura că satisfacem cele mai variate și specifice nevoi. Garantăm soluții durabile pe următoarele categorii de produse, fie ele pentru uz casnic sau cu caracteristici speciale:
Contract (pentru personalități juridice: hoteluri, restaurante, baze sportive, etc.)
Mochetă
Ceramică
Tapet
Uși
Profile
Textile
Salubritate
Borcane, sticle și accesorii
Mai mult decât atât, suntem acolo unde e nevoie de noi. Produsele Perpetuum ajung prompt și în condiții optime, chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale țării.
Evoluăm împreună
Oferim nu doar o gamă sortimentală complexă de produse, dar și servicii competente de consultanță și montaj. Ca iubitori de lucruri bine făcute, preocuparea noastră este să fim în strânsă legătură cu clienții și partenerii noștri pentru a le înțelege pe deplin nevoile și cerințele specifice.
Simplu spus: scopurile lor devin scopurile noastre.
Explorăm perpetuu
Din pasiune autentică, explorăm necontenit cele mai noi tehnologii de pe piața internațională de profil. Înțelegem natura mereu în schimbare a inovației, astfel că flexibilitatea a devenit punctul nostru forte. Specialiștii Perpetuum trec printr-o formare continuă, astfel ne asigurăm că suntem în pas cu trendurile de ultimă oră când vine vorba de amenajări.
Soluțiile inteligente există, noi le scoatem la suprafață.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te