Vizualizat acum 3 zile

Automatizari Erreka Rom S.R.L.

(0/5)
Imagini
Suntem o companie cu experiență în domeniul sistemelor automate pentru uși, porți și obloane, care, din 1982, oferă clienților cele mai bune produse și servicii.
La ERREKA concepem și fabricăm pe plan intern majoritatea produselor din catalogul nostru. Orientarea către client și serviciul furnizat sunt fundamentale pentru noi și, în acest scop, ne străduim să satisfacem nevoile acestuia prin intermediul reprezentanțelor noastre, a distribuitorilor autorizați și, în general, punând toate resursele noastre umane tehnice și comerciale la dispoziția clientului.
Produsele ERREKA îndeplinesc înalte standarde tehnologice, de calitate și design, ceea ce ne permite să răspundem corespunzător, atât nevoilor de fiabilitate și ergonomie, cât și acelora de uzabilitate de către clientul final al produselor noastre.
La ERREKA suntem de părere că este deosebit de importantă atât certificarea produselor noastre pentru a garanta siguranța lor pe piață, cât și felul în care se administrează compania noastră ținând cont de standardele internaționale de Calitate, Mediu și Siguranța și Sănătatea la locul de muncă, un angajament luat față de clienți, mediu și muncitorii noștri.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te