Vizualizat acum 4 ore

Americasa S.R.L.

(0/5)
AMERICASA SRL importa, comercializeaza si asigura instalarea sistemelor complete de securizare a perimetrelor si imprejmuire, cu aplicatii in cele mai diverse domenii de activitate, care respecta normele europene in ceea ce priveste calitatea, siguranta si durabilitatea. Suntem prezenti cu solutii pentru aproape toate domeniile de activitate si anume: rezidential, industrial, civil-comercial, agricol si sportiv.
Tinta noastra este calitatea la un pret rezonabil. In acest sens partenerii si furnizorii nostrii sunt producatori cu o vasta traditie in domeniu, lideri pe piata europeana.
HERAS BV si HERAS ADRONIT GMBH fac parte din HERAS International – lider european in domeniul securitatii, al imprejmuirilor industriale si rezidentiale. Compania produce toata gama de sisteme de imprejmuire incepind de la panouri rigide dublu fir 2D, panouri bordurate 3D, panouri speciale,  panouri pentru aplicatii comerciale si civile, sisteme de porti, bariere de acces, turnicheti, sisteme de inalta securitate, toate aceste produse fiind la cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate. Heras este membru EPPA (European Perimeter Protection Association).
LOCINOX NX – lider european in furnizarea de accesorii durabile pentru toate tipurile de porti de exterior (balamale, incuietori, solutii de control acces, alte elemente de feronerie).
CAIS  s.r.o  – producator  cu o experienta de peste 20 de ani in producerea de componente de calitate pentru toate tipurile de porti culisante, porti autoportante, usi de hala, porti batante, etc.
Toate produsele CAIS sunt fabricate la fabrica din Cehia si respecta standardele europene de calitate.
Suntem reprezentanti exclusivi ai producatorului CAIS si distribuitor al produselor  in judetele din zona Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.
ELKA – firma germana recunoscuta pe piata europeana de peste 35 de ani ca producator de sisteme de bariere, sisteme de automatizare pentru porti si usi de garaj.
Zone deservite
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te